sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Muutto on aina kova rutistus

Olen muuttanut elämässäni miljoona kertaa...

Muutto on minulle - ja uskon myös että meille kanssalukijoille -  aina kova rutistus. Joka kerta päätän että ensi kerralla olen parempi, systemaattisempi ja tehokkammpi.

Whips sisään autoon ja whips kamat paikoilleen... niin se vaan menee...oppikirjoissa, huh!

Kaikki idealistiset ajatuksemme siitä että " nyt sitten siivoan turhat kamat pois ennen muuttoa" oli siinä muuttotilanteessa ihan toiveajattelua.
Meillä tavarat vipattiin laatikoihin, siirrettiin kodista A kotiin B.
Asuimme jonkin aikaa Marja Leppä - huoneistohotellissa Töölön torilla. Todella loistava ratkaisu! Käytössämme oli tilava kaksio, täysin varustettu ja kohtuuhinnalla. Asunnosta löytyi lasten ruokatuolit, hiustenkuivaajat, pesukoneet, lakanat, peitot. Siis kunnon kodin varustus.

2 kuukautta muuton jälkeen olimme selättäneet suurimman muuttoähkyn... alamme vähitellen siirtämään  lelut poikien kerrossängyn yläpediltä lastenhuoneen kaapiston laatikoihin, poloiset muovisäilytysastiat ovat päässeet jätesäkistä parvekkeeltä keittiöön omaan kaappiinsa ja vaatekomero on saanut kunnon ritilähyllyt ja vaatetangot. Rakas avopuolisoni totesi että ne valitettavasti täyttyivät kun Bon Jovin konsertti- viidessä minuutissa rouvan kevät-kesä-syys-vappu takeilla...

No.. nuo vapputakit lähtee kirpparille ihan kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti